Innredningsdetaljer som kunst

For mange er alle detaljene viktige for å skape det rette totalinntrykket, og da må man kunne velge fra et rikt utvalg av interiørartikler for å komme i mål. På nett er dette selvfølgelig mye lettere, og mange av de store møbel- og interiørhusene har laget seg riktig gode nettsider for å gi tilgang til alle, uansett hvor de er.

 

Gulvtepper
For å sprite opp stua litt, kan det være lurt å velge et fargerikt eller mønstrete gulvteppe, og på nettbutikker som Furniturebox.no får du et herlig rikt utvalg med både skarpe, duse farger og ulike geometriske mønster. Med slik pynt på gulvet er det viktig at du er mer behersket med både mønster og farger i resten av rommet, særlig dersom du er opptatt av å unngå disharmoni og skarpe kontraster. Er det dette du går for, er det jo bare å slippe fantasien løs og guffe på!

EPS10 file. 12 textile swatches. It contains blending objects. All patterns are in swatches palette and also in separate layers under first layer with all kinds of wallpapers.

 

Sofaer
For noen er det kos og hygge som står i sentrum ved valg av sofa, for andre er det viktig at dette møbelet tar en mer sentral plass i innredningen av stuen. For de fleste av oss blir valget en herlig kombinasjon av kos og stil. På den måten er vi stolte av rommet, men vi føler også at vi kan bo der, invitere over venner og familie – og ikke minst slenge bena over sofaryggen og lese en bok. Uansett kan man velge en sofa som utgjør en malerisk, harmonisk del av uttrykket man ønsker å skape, enten det er ved hjelp av farger, oppsett eller mønster.

 

Tapet
Her er det gode nyheter for oss skandinaviske interiørguruer, for i år er det nemlig skandinavisk stil som er trenden ifølge Botrend.no. Det betyr kvister, trær og blader som motiver, i ekte skandinavisk stil. Og i tillegg kommer retro mønster i geometrisk form stadig frem som trendy alternativer. Selv om du skal style huset for videresalg, er det lov å bruke huset som et lerret og skape flott kunst i harmoni med bygget og innredninger.

 

Dekorgjenstander
Selv mindre elementer i hjemmet kan gi en spesiell effekt eller et helhetsbilde som gjengir en spesiell følelse eller opplevelse som man ønsker å skape. Enten man velger store, geometriske figurer som skaper et tydelig bilde for beskueren, eller velger mer subtile effekter med glans, farger og form på enkelte punkter, så kan du vise dine kunstneriske evner på mange måter også i innredning.